Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's bestellenProductenAcryluxe en Diboluxe

Acryluxe en Diboluxe

 

Maak van uw huis een fotogalerie

Droom even mee: uw foto in museumkwaliteit aan de muur!Acryluxe - Dibond en 3mm acrylaatglas

Acryluxe - met 3 mm acrylaatglas

Laat de kleuren in uw foto knallen. De sublieme fotoafdruk op premium fotopapier wordt gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met acrylaatglas. Dit staat garant voor een optimale kracht van de kleur- en detailweergave van uw foto en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de verlijming van de fotoafdruk tussen Dibond en de acrylaatglasplaat ontstaat een duurzaam product met verfijnde kleurkwaliteit.

De Acryluxe fotoproducten voor aan de muur zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + 3 mm arcylaatglas

Acryluxe - Dibond en 20mm acrylaatglas

Acryluxe - met 10 mm acrylaatglas

Met uw eigen foto op Dibond achter 10 mm acrylaatglas haalt u superieure museumkwaliteit in huis! De hoogwaardige fotoafdruk wordt bij deze luxe variant Acryluxe gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met 10 mm acrylaatglas. De dikte van het materiaal geeft het fotoproduct een extra dimensie en optimale kracht van kleur- en detailweergave. De gepolijste randen maken de afwerking van het luxe product compleet.

De Acryluxe fotoproducten voor aan de muur zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + 10 mm arcylaatglasAcryluxe - Fotoblok van acrylaatglas

Acryluxe - Fotoblok van acrylaatglas

Een fotoblok geheel gemaakt van acrylaatglas maakt van elke foto een moderne eye-catcher. De sublieme fotoafdruk op premium fotopapier wordt veredeld met ultra dik acrylaatglas van twintig millimeter. Hierdoor kunt u het fotoblok overal in huis plaatsen. Het Acryluxe fotoblok heeft een luxe uitstraling door de fijne afwerking en de mooi gepolijste randen. Het acrylaatglas zorgt voor optimale detail- en kleurweergave van uw foto.

Trend-tip: Combineer verschillende formaten Acryluxe fotoblokken op een dressoir, kastje of tafeltje. Door te combineren wordt uw collectie nog krachtiger.

Opbouw: premium fotoafdruk + 20 mm arcylaatglasDiboluxe - Dibond met krasvast laminaaat

Diboluxe - Dibond met krasvast laminaat

Diboluxe met krasvast laminaat geeft uw foto een zachtere uitstraling dan het acrylaatglas van Acryluxe. Uw foto wordt bij Diboluxe afgedrukt op premium fotopapier en veredeld met het beste Dibond voor een vlak resultaat. Hierna wordt de foto beschermd met de krasvast laminaat zodat deze optimaal bestand is tegen invloeden van buitenaf. Het matte oppervlak van het laminaat elimineert spiegelingen en maakt van uw foto een moderne blikvanger. Dibond heeft een dikte van 4 mm.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + krasvast laminaat


 

Superieure kwaliteit

Er is een flink verschil tussen Acryluxe en goedkopere producten zoals foto op aluminium en foto op plexiglas. Bij Acryluxe wordt een echte fotoafdruk tussen het aluminium en de acrylaatglasplaat gelamineerd, terwijl bij goedkopere fotoproducten de afbeelding met een printer op het materiaal wordt gedrukt. Het kwaliteitsverschil in scherpte, kleur en uitstraling van het product zelf is aanzienlijk. Bij Acryluxe komen de details en kleuren maximaal tot hun recht.

Wist u dat acryl/acrylaat/acrylaatglas en plexiglas hetzelfde is? Plexiglas is echter een productnaam, acrylaat de materiaalsoort. Acrylaat en plexi worden vaak glas genoemd, dat is niet helemaal juist. Acrylaat is een gehard kunststof dat meer licht doorlaat dan glas en daardoor beter geschikt is voor het veredelen van foto’s.