Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogWeblog

Weblog

Charlotte MeindersmaCharlotte Meindersma is fotograaf en jurist. Met haar juridisch advieskantoor Charlotte’s Law & Fine Prints adviseert ze fotografen en andere personen uit de creatieve sector en ondernemers over het intellectueel eigendomsrecht en contracten. Ze blogt regelmatig over deze onderwerpen op www.charlotteslaw.nl. Voor meer informatie over Charlotte, haar bedrijf en de diensten, kun je ook op die website terecht.

Charlotte is ook te volgen op Twitter en Facebook

Foto: Arnold Reyneveld

Charlotte schreef voor u de onderstaande artikelen

Privacy en Portretrecht

 


Gerdien DalmulderGerdien Dalmulder werkt als marketeer bij Caramel Business en deelt haar kennis en enthousiasme over marketing graag met anderen. Sinds enige jaren adviseert marketing expert Gerdien Dalmulder ons over hoe we de kwaliteiten van Oypo het beste aan het voetlicht kunnen brengen. En laten we eerlijk zijn, niet zonder succes. Een goede reden om haar te vragen of ze haar inzichten met u te delen. In een serie artikelen geeft Gerdien marketing tips over hoe u als fotograaf uzelf beter op de kaart kunt zetten, nieuwe klanten kunt vinden en het maximale uit bestaande klanten haalt.

Gerdien is ook te volgen op Twitter en Facebook

Gerdien schreef voor u de onderstaande artikelen

Wie staat er voor je lens?

 


Sacha Kramer - SaachSacha Kramer is marketing communicatie expert. Daarnaast weet ze door haar jarenlange ervaring als opdrachtgever van creatieve professionals als geen ander wat klanten en opdrachtgevers beweegt. Met haar eigen bedrijf 'Saach' zet zij haar kennis nu in voor fotografen die ze helpt zich succesvol te profileren. Speciaal voor Oypo gebruikers deelt Sacha haar kennis op deze plek.

Heb je behoefte aan waardevolle tips op weg naar meer klanten? schrijf je dan in voor haar tips en trics mail op www.saach.nl. Sacha is ook te volgen op Twitter
.

Sacha schreef voor u de onderstaande artikelen

Zo creëer je schaartste in een volle markt...
Waarom je nooit meteen moet zeggen wat je tarieven zijn
Uh! de schoolfotograaf ? Geen idee wie dat is!
Verkoop niet... maak vrienden!

 


 

Laura Vink werkt als freelance fotograaf en deelt haar kennis en enthousiasme over fotografie graag met anderen. Vanaf nu deelt ze haar tips en trucs niet alleen via haar website www.vinkacademy.nl maar ook met Oypo. Laura Vink is gespecialiseerd in vrolijke kinderfotografie en gezinsfotografie, maar fotografeert ook nog graag in haar vrije tijd. Ze geeft daarnaast fotografieworkshops en omdat ze anderen graag nog enthousiaster maakt over fotografie, is ze begonnen met VinkAcademy. Op deze site geeft ze fotografielessen en tips aan zowel de beginnende, gevorderde als professionele fotograaf en is o.a. het eBook 'Alles over Scherptediepte' gratis te downloaden.
Laura is ook te volgen op Twitter en Facebook

Laura schreef voor u de onderstaande artikelen

Vier tips voor prachtige portretten
Werken met vaste beeldverhoudingen
Belichting checken? check het histogram!
Waarom de prijzen van kleine afdrukken als T-shirts zijn