Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenNieuws & weblogNieuwsbrievenArchief 2016

Archief 2016

13 juni 2016

Beste fotograaf,

De afgelopen weken leek het erop dat de zomer definitief haar intrede had gedaan. Maar de kans is groot dat het buiten alweer flink bewolkt is als u deze nieuwsbrief leest. Hoe dan ook, met de toename van de zonnige dagen en bijbehorende zwoele avonden, leven velen van ons inmiddels naar de zomervakantie toe. Het spreekwoord 'de laatste loodjes wegen het zwaarst' geldt waarschijnlijk ook voor u. Veel fotografen zijn op dit moment druk met het maken van foto’s op scholen, sportwedstrijden of andere evenementen. Onze webservers draaien deze weken in ieder geval op volle toeren en er worden bijzonder veel fotobestellingen verwerkt!

BBQ time!

Drukte is leuk, maar goed ontspannen is natuurlijk minstens zo belangrijk! Traditiegetrouw organiseren daarom de jaarlijkse barbecue voor fotografen. Het is dé gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje samen met collega-fotografen en het team van Oypo het seizoen af te sluiten en de vakantieperiode in te luiden.

OYPO-BBQ
Graag nodigen wij u uit voor de Oypo-BBQ!
Datum: Vrijdag 8 juli vanaf 16.00 uur
Locatie: Oypo-HQ, Fuutlaan 12 in Eindhoven
Kosten: Gratis
Aanmelden: stuur een e-mailbericht naar info@oypo.nl met daarin uw accountnaam en het aantal personen dat gezellig aanschuift. Hebt u een collega-fotograaf die graag mee wil? Dat kan natuurlijk. Gezellig!

Omdat we onnodige verspilling van vlees, brood, sauzen en salades willen voorkomen vinden we het belangrijk het no-show percentage te beperken. Om die reden brengen we bij aanmelding 10 euro op het saldo uw account in mindering en vullen we dit bedrag na uw komst op de barbecue weer aan.

Uitbreiding team: Peter van Teeffelen

Ik ben Peter van Teeffelen, 51 jaar en woon in Mijdrecht. Trotse vader van vier kinderen waarvan er inmiddels twee op zichzelf wonen. Sinds begin dit jaar versterk ik het OYPO-team in de functie van Adviseur Online Photo Sales. Fotograferen en adviseren zijn al jaren mijn passies. Naast mijn werkzaamheden voor OYPO blijf ik kleinschalig actief als school- en portretfotograaf. Op deze manier houd ik voeling met het werk achter de camera.

Peter van TeeffelenToen ik als fotograaf met OYPO in aanraking kwam, ervaarde ik de open cultuur en topmedewerkers die graag voor klanten klaar staan. Nu ik een paar maanden met mijn nieuwe collega’s samenwerk, merk ik dat persoonlijke service de motor van het bedrijf is. Het is ontzettend leuk om hier nu onderdeel van uit te mogen maken.

In mijn nieuwe functie adviseer en begeleid ik school- en evenementfotografen bij de overstap naar fotoverkoop via OYPO. Soms telefonisch, maar in veel gevallen ook bij fotografen op de werkplek, zodat we samen de optimale workflow kunnen inrichten.

Gaat u binnenkort voor het eerst leerlingen fotografen of hebt u andere vragen over schoolfotografie? Stuur dan een mailtje naar peter@oypo.nl. Dan laat ik laat snel van me horen!

Nieuwe producten

De wens van uw klanten verandert. Daarom passen wij het aanbod van de fotoproducten die u kunt verkopen regelmatig aan. Waarschijnlijk was het u al opgevallen, dat wij het assortiment onlangs hebben uitgebreid met een aantal nieuwe, hoogwaardige foto gift producten:

  • Bidon, aluminium, 500ml
  • Puzzel, 500 stukjes, 54x40cm
  • Bureauklok, 20x14cm
  • Zonnescherm, voor in de auto, 44x38cm
  • Placemat, hardboard, 22x31cm
  • Onderzetters, 4 stuks, 9x9cm
  • Hondenriem, 5 meter
Het is eenvoudig om de nieuwe producten aan uw bestaande verkoopprofielen toe te voegen en de verkoopprijzen in te stellen.
Handige tip om het niet te vergeten: Doe het nu meteen :-)

Namens het Oypo-team wens ik u veel succes en plezier tijdens de laatste weken voor de zomervakantie. Laat het ons weten als er zaken zijn waarmee wij u extra kunnen ondersteunen. Zoals u inmiddels weet denken we graag met u mee!

Wie weet zien we elkaar op 8 juli!

Met flitsende groeten,
Koen Lindner

Oypo
Uw foto's verdienen het beste!

Wilt u weten wat ons bezig houdt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.