Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
HomeNieuws & weblog › Seminar & BBQ voor fotografen

Seminar & BBQ voor fotografen

Eindhoven, woensdag 15 juli 2015


Oypo seminar - Shooting for Business

Ben je fotograaf en wil je meer bereiken? Maak dan snel een keuze uit de diverse workshops en presentaties die tijdens het seminar "Shooting for Business" worden gegeven. Businessconcepten, kleurmanagement, juridische zaken, marketing, schoolfotografie en werken met Adobe Lightroom. Zes ervaren sprekers staan te popelen om om hun kennis en ervaring met jou te delen.
We sluiten de leerzame middag af met de gezellige, lekkere en inmiddels legendarische Oypo-BBQ!

Aanmelden

Jubileum - seminar

"SHOOTING FOR BUSINESS"
vrijdag 21 augustus

Professionaliseren kun je leren

Na een zomerperiode met welverdiende rust staat je brein optimaal in staat om nieuwe informatie en kennis te absorberen. Naar aanleiding van het succes van de workshop-BBQ-combi's die we de afgelopen jaren organiseerden, pakken we het deze keer wat groter aan. Vanwege ons 10-jarig jubileum heeft een zestal super sprekers heeft aangeboden het seminar inhoudelijk te verzorgen.
Het programma is zo opgezet dat je twee workshops kunt bijwonen. Welke lijken jou het meest interessant?

 • Professionaliseren kun je leren - Charlotte Meindersma (Charlotte's Law)
  De meeste fotografen zijn gedreven in het maken van mooie beelden. Minstens zo belangrijk is het maken van heldere afspraken met je klanten. Wat spreek je wel en niet af en hoe kun je dit het beste vastleggen. Als fotograaf en jurist combineert Charlotte twee vakgebieden tot een unieke en inspirerende lezing waar iedereen wijzer van wordt.

 • Efficiënt met Lightroom - Laura Vink (Vink Academy)
  Fotografen verliezen kostbare tijd met het beheren, selecteren, corrigeren van fotobestanden. Zonde. Lightroom is een krachtige en betaalbare tool om dit allemaal efficiënt te doen. Tijdens deze workshop neemt Laura alle drempels weg en zul je je nog lang afvragen waarom je niet eerder bent overgestapt!

 • Bedrijfsdoelen aanscherpen - Rob te Velde (Pimlr)
  Stop je veel energie in je werk, maar kom je maar beperkt verder? Door in de juiste flow te komen bereik je meer met minder energie. Tijdens deze strategie-workshop gaat businescoach Rob te Velde aan de slag om je persoonlijke doelen en je bedrijfsplan met elkaar te verbinden.
 • Colormanagement - Marcel Wiegerinck (Fotoclub.NL)
  Zien je foto's er afgedrukt soms anders uit dan op je beeldscherm? Zijn wel eens aan de donkere kant? Of hebben ze een kleurzweem? Door middel van goed kleurmanagement heb je ze onder controle. Marcel geeft je praktische tips en truuks waarmee je je workflow van camera tot afdruk optimaliseert.

 • Hoe en wat schoolfotografie - Marieke & Tamara (TM Fotografie)
  Schoolfotografie is een lucratieve én creatieve tak van sport. Maar hoe pak je zoiets aan? Deze workshop gaat in op trends en behoeftes van klanten en hoe je je werk zo praktische mogelijk kunt organiseren.

 • Meer mond-tot-mond reclame - Gerdien Dalmulder (Caramel Business)
  Tevreden klanten zijn nog altijd de beste vorm van reklame. Maar hoe krijg je hen zover dat ze jou daadwerkelijk bij anderen aanbevelen? Gerdien verklapt tijdens deze workshop het geheim van de smid!

Oypo Seminar - Shooting for Business
Let op, er is beperkt plaats.
Zorg dat je er op tijd bij bent.
Nu reserveren!
Oypo-BBQ

Oypo-BBQWat is er mooier dan de leerzame middag af te sluiten en de start van het nieuwe seizoen in te luiden met een gezellige BBQ!
Er is volop gelegenheid om met collega's, trainers en sprekers van het seminar na te kletsen. Ook het volledige Oypo-team is natuurlijk van de partij.

Kosten

De bijdrage voor twee workshops is 30 euro en voor de barbecue 15 euro.
Ben je overdag verhinderd, maar wil je de BBQ niet missen, dan is het mogelijk om je enkel voor de BBQ aan te melden.

Locatie

We vinden het leuk iedereen op ons kantoor in het centrum Eindhoven ontvangen. Het biedt volop ruimte voor de workshops én de BBQ. We hebben gratis parkeerruimte en zitten op loopafstand van het station. Super makkelijk.Stay tuned

Blijf via social media op de hoogte van de laatste informatie over het seminar en andere ontwikkelingen rondom het verkopen van foto's.
Facebook: https://facebook.com/oypofoto
Twitter: https://twitter.com/oypo

Powered by
Powered by Eventbrite