Log in
Foto's aanbieden
Foto's zoeken
 
HomeFoto's aanbiedenTips & trucsFotoverkoop via uw website

Fotoverkoop via uw website

Hebt u al een eigen website? Dan kunt u de foto's via uw site verkopen met Oypo. Voeg de winkelmodule van Oypo toe aan uw site. Zo blijven de foto's te zien in de vormgeving van uw eigen site, maar neemt Oypo de afhandeling van de bestellingen van u over. Dat kan op verschillende manieren.

Optie 1: U plaatst de fotobestanden bij Oypo

Dit is de eenvoudigste en snelste methode. U neemt de winkelwagen van Oypo op in uw website (via een frame of i-frame). Uw hoge-kwaliteit fotobestanden plaatst u bij Oypo. Ze worden vervolgens automatisch getoond op uw website. De bezoeker kan de foto's bekijken in een pagina met de huisstijlkleuren van uw site. De huisstijlkleuren past u zelf aan in de module-wizard. U bepaalt zelf de verkoopprijzen en Oypo verzorgt automatisch de afhandeling van de bestellingen. Deze standaardoplossing maakt gebruik van eenvoudige html.

Klik hier voor meer informatie en de module-wizard

Voorbeelden

 

Optie 2: U plaatst de fotobestanden op uw eigen server

Met deze methode kunt u uw fotobrowser naar eigen wens ontwerpen en realiseren. Uw fotobestanden staan in twee kwaliteiten op uw eigen website. De bezoeker kan de foto's in lage kwaliteit bekijken en een bestelling plaatsen in de omgeving van uw site. De hoge-kwaliteitfoto's staan in een geheime map van uw website. Pas bij het afrekenen verschijnt de bestelmodule in de Oypo-vormgeving met miniaturen van de bestelde foto's. U bepaalt zelf de verkoopprijzen en Oypo verzorgt automatisch het ophalen van de fotobestanden voor de afdrukcentrale en de verdere afhandeling van de bestellingen. Deze standaardoplossing maakt gebruik van Javascript op uw website die communiceert met Oypo via een koppeling, ook wel API genoemd. Enige programmeerkennis of hulp van de ontwerper van uw website is vereist.

Demopagina (uitleg staat ook in de source van de demo pagina)

Voorbeelden

 

Maatwerk

Sommige projecten vragen om specifieke ondersteuning. De techniek achter Oypo is flexibel en kan in de meeste gevallen inspelen op specifieke wensen van grotere projecten. Maatwerk met standaardcomponenten. Neem contact op met info@oypo.nl om uw wensen kenbaar te maken.